واگذاری سایپا و ایران خودرو بزودی

براساس تصمیمات اتخاذ شده واگذاری دو شرکت بزرگ خودروسازی سایپا و ایران خودرو در دستور کار بوده و هر چه زودتر این اقدام به مرحله اجرا ‌می‌رسد.

به گزارش بیداربورس حسین قربان زاده به وجود برخی از چالش‌ها در مسیر واگذاری و نیز خصوصی‌سازی بنگاه ها اشاره کرد و افزود: کیفیت سیاست‌گذاری حاکمیت در اقتصاد ملی، فرآیند و نوع واگذاری، عدم آماده سازی مناسب از جمله عواملی هستند که به عنوان چالش موجود بر سر راه خصوصی سازی تلقی می‌شوند.

وی مداخلات مستقیم دولت پس از واگذاری را جزو چالش مهم در موضوع خصوصی‌سازی بنگاه‌ها اعلام کرد و گفت: عملکرد خریداران در رعایت اصول حاکمیت شرکتی به عنوان مساله‌ای مهم در زمینه خصوصی‌سازی تلقی می‌شود؛ همچنین برخی از عوامل بیرونی مانند تحریم و قیمت‌های جهانی به عنوان دیگر مسایل تاثیرگذار در امر واگذاری‌ها محسوب خواهند شد.

قربان زاده معتقد است که برآیند و مجموع این عوامل در موفقیت یا عدم موفقیت شرکتی موثر است که واگذار شده باشد.

رییس سازمان خصوصی‌سازی ادامه داد: بهتر است برای واگذاری شرکت‌ها این موضوع مورد توجه قرار گیرد که چه اتفاقاتی در داخل شرکت رخ می‌دهد اما نباید موفقیت و عدم موفقیت آن را فقط ناشی از مسایل مربوط به شرکت دانست.

وی اظهار داشت: تصمیمی که دولت در مورد صادرات، نرخ ارز، حوزه‌های مختلف تولیدی، بودجه و نیز مصارف بودجه اتخاذ می‌کند تاثیرگذار در شکست یا عدم شکست واگذاری‌ها خواهد بود.

قربان زاده به عملکرد دولت سیزدهم در امر واگذاری‌ها اشاره کرد و گفت: تاکنون در دولت سیزدهم فقط واگذاری استقلال و پرسپولیس با کمک مسوولان به مرحله اجرا رسید که توانست به موفقیت‌های زیادی هم دست پیدا کند.

رییس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد که براساس تصمیمات اتخاذ شده واگذاری دو شرکت بزرگ خودروسازی سایپا و ایران خودرو در دستور کار بوده و به‌زودی این اقدام به مرحله اجرا می‌رسد.

وی به برنامه‌های سازمان خصوصی‌سازی برای اجرای واگذاری بنگاه‌ها تاکید کرد و ادامه داد: سازمان خصوصی‌سازی نگاه جدیدی را برای واگذاری‌ها در پیش گرفته است و این سازمان هیچ عجله‌ای را برای اجرایی شدن واگذاری‌ها ندارد.

قربان‌زاده با بیان اینکه برای مدتی شاهد ایجاد تعجیل در انجام واگذاری‌ها بودیم که این اتفاق آفاتی را با خود به همراه داشت، گفت: اکنون به دنبال این هستیم تا واگذاری‌ها را با یک آرامشی به جلو پیش ببریم و اولویت اجرای این اقدام آرامش، بهره‌وری و کارایی بنگاه‌ها خواهد بود.

رییس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه بهره وری و کارایی بنگاه را قربانی نگاه درآمدی نمی کنیم، اظهار داشت: هر زمان به این اطمینان خاطر برسیم که یک بنگاه می‌تواند به بهره‌وری برسد اقدام به واگذاری را مدنظر قرار خواهیم داد.

کد خبر 17030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =